By Rubens / News / / 0 Comments

Google Pixel de la EE – Orange – Tmobile UK, se poate debloca?

Se poate debloca Google Pixel din UK?

​​Primim multe întrebări despre Google Pixel și Pixel XL pentru deblocări SIM și de aceea, pentru ca toata lumea să ințeleagă, ne-am propus să lămurim lucrurile cât sa fie pe ințelesul tuturor.
Aproape toate telefoanele Pixel Google când le cumpărați sunt deblocate deja. Acest lucru este valabil și pentru dispozitivele cumpărate de la Google Direct Store. Este de asemenea valabil pentru telefoanele cumpărate de la orice furnizor de servicii. De exemplu, dacă ai cumparat de la Verizon SUA acesta va fi „SIM“ deblocat.
 
Deci, cele mai multe telefoane Pixeli Google deblocate de SIM, astfel încât să puteți folosi orice cartela SIM cu orice telefon cu excepția EE / T-Mobile / Orange UK care sunt blocate SIM. Următoarea întrebare a dvs. va fi: "ok, ok, ok ... poți debloca Google Pixel de la EE / T-Mobile / Orange UK?".
 
Da și nu.
EE Marea Britanie si alte sub-branduri au anunțat Pixel și Pixel XL pe data de 5 octombrie 2016 și l-au lansat pe data de 20 octombrie. Pe 17 februarie 2017, pentru a începe vânzarea pe 24, au anunțat o versiune specială „într-adevăr albastru“ (really blue), exclusiv pentru ei, dar asta este o poveste pentru un alt post.
 
Există cerință generală pentru serviciul de deblocare a EE din Marea Britanie. 
 
Puteți solicita doar un serviciu de deblocare destul de ieftin în cazul în care dispozitivul este mai vechi de șase luni. Și, prin „mai vechi“ nu înseamnă „fabricat“, înseamnă folosit mai mult de șase luni în avans, sub acoperirea rețelei lor. Deci, nu ai noroc dacă telefonul nu îndeplinește această cerință, și nu ai noroc dacă telefonul dumneavoastră a fost folosit doar afară din Marea Britanie. Noi le-am deblocat de la 21 mai 2017.
 
Pentru a rezuma, solicitarea dvs. de deblocare va trece prin rechizitele urmatoare: dacă vă este mai vechi de șase luni și nu este blacklisted, furat s-au dat de pierdut. 
 
Vom fi bucuroși sa vă deblocăm SIM EE / T-Mobile / Orange UK Pixel Google, XL inclus.

Deblochează Google Pixel

Deblocat SIM

Write a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *